Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 52. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak yayınlanan haber bülteninin 52. bölümü izleyiciyle buluştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılan haftalık haber bülteni videosunun 52. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın Selvilitepe Mahallesindeki bir inşaat alanında gece saatlerinde meydana gelen toprak kayması sonucu anında olay yerine giderek mahalle sakinlerinin yanında olması, Turgutlu Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası 7 No’lu Şubesi arasında imzalanan ek protokole göre kadrolu işçilerin maaşlarına uygulanan yüzde 40’lık artış, Turgutlu Belediyesi ve Tema işbirliğiyle Ergenekon Mahallesine kazandırılan Hayrettin Karaca ile Muammer Arabulan Parklarının açılışı, “Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkıları Söyleriz” Türk Sanat Müziği Konseri, Başkan Akın’ın Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyareti, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikal komedinin ikinci gösterimi yer aldı. Bültende ayrıca,Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisinin yürüyüş etkinliği ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Başkan Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.