Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 56. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 56. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesinin haftalık olarak kamuoyuyla paylaştığı haber bülteninin 56. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'in Turgutlu'da depremzedelere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında gerçekleştirdiği incelemeler sırasında Dosteli Merkezleri'ni ziyareti, Turgutlu Belediyesi tarafından Urganlı Mahallesine hayata geçirilen çok amaçlı salon ile Dağyeniköy Mahallesinde kazandırılan spor tesislerinin Başkan Çetin Akın tarafından hizmete açılması, Turgutlu Belediyesi bünyesinde çalışan inşaat mühendislerinin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesine görevlendirilmesi, Turgutlu Belediyesinin kendi ekip ve imkanlarıyla Özyurt Mahallesi Eren Bülbül Sokakta yol yenileme çalışmalarını tamamlaması, ikinci dönemde eğitimlerine online devam üniversite öğrencileri ile deprem bölgesinden Turgutlu'ya gelen öğrencilerin rahat ve konforlu ortamda ders çalışabilmesi adına Atatürk Kültür Merkezi Kütüphanesinde saat düzenlemesinin yapılması, Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Cuma Pazarı projesinin ihalesinin yapılması yer aldı. Bültende ayrıca Miraç Kandili dolayısıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde pek çok noktada vatandaşlara helva ikram edilmesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.

https://youtu.be/S9l-jF8A5Js