Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 60. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 60. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca kent genelinde gerçekleştirilen çalışma, faaliyet ve etkinliklerin paylaşıldığı Haftalık Haber Bülteninin 60. bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yılı kapsamında tarihçi ve yazar Sinan Meydan’ın konuk olduğu “Çanakkale’den Cumhuriyet’e” isimli söyleşi ve imza günü, Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan ve Evren Erbaş’ın katıldığı Turgutlu Yörük Türkmen Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kahvaltı organizasyonunda Başkan Akın’ın kent gündemi hakkında değerlendirmeleri, Başkan Çetin Akın’ın girişimiyle belediye bünyesine kazandırılan 1169 metrekare sosyal tesis alanının imza töreni, belediye bünyesinde görev yapan sözleşmeli memurların asaleten devlet memurluğuna atanması dolayısıyla düzenlenen yemin töreni ve deprem bölgesi Adıyaman’da kurulan konteyner kent içerisinde yer alan Turgutlu Sokağı için konteyner sevkiyatına devam edilmesine yer verildi.

Bültende ayrıca Başkan Çetin Akın’ın İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi”ne katılımı, Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde, hayatını kaybeden CHP Parti Okulu Hatay İl Koordinatörü Duygu Kerimoğlu anısına düzenlenen Manisa Karma Eğitici Eğitimi, Başkan Çetin Akın’ın Manisa Valiliği tarafından düzenlenen İmar ve Yapılaşma Sorunları toplantısına katılımı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kent Müzesi tarafından gerçekleştirilen Müze Sohbetleri kapsamında eski belediye başkanlarından Mehmet Tüzel Gökyayla’nın hayatı ve başkanlık döneminin anlatılması, TURBELDAK ekibinin düzenlediği yürüyüş etkinliği, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hafta boyunca yaptığı çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.