Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 61.Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi, Haftalık Haber Bülteninin 61. bölümünü yayınladı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından 2022 yılının başından itibaren haftalık olarak hazırlanan ve kamuoyuyla paylaşılan haber bülteninin 61. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Çepnidere Mahallesi Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesinin temel atma töreni ve Başkan Çetin Akın’ın törende yaptığı önemli açıklamalar, Başkan Çetin Akın’ın Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Toplantısına katılımı, Musacalı Mahallesinde yapılan kamulaştırma, Sanayi Çarşısı projesinde 6 iş yerinin 4 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek olan satış ihalesi, Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın Yedi Eylül ile Cumhuriyet Mahallelerindeki parke taşı döşeme çalışmasını incelemelerde bulunması, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Turgutlu Huzurevi sakinlerinin Başkan Çetin Akın’ın makamında konuk edilmesi yer aldı. Bültende ayrıca deprem bölgesinden kente gelen çocuklar için Atatürk Kültür Merkezi Torbalar Gözaltı Junior Çocuk Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan oyunun sahnelenmesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.