Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 62.Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi, Haftalık Haber Bülteninin 62. bölümünü yayınladı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca kent genelinde gerçekleştirilen etkinlik, faaliyet ve çalışmaların yer aldığı haftalık haber bülteninin 62. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediyesinin vizyon projesi olarak hayata geçireceği Sanayi Çarşısı projesinde devam eden çalışmaları Başkan Çetin Akın’ın yerinde incelemesi, Başkan Çetin Akın'ın Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ile birlikte dokuz bin metrekare parke taşı döşemesinin yapıldığı Ayvacık Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulunması, Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş’ın olası afet durumlarında afetzedelerin günlük yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hayır organizasyonlarında kullanılabilmek için belediye envanterine eklenen mobil hizmet aracının hazırlık aşamasını yerinde takip etmesi, Başkan Çetin Akın’ın Manisa Kılıçdaroğlu Gönüllüleri tarafından düzenlenen “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyon” toplantısında gönüllülerle bir araya gelmesi yer aldı.

Bültende ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde gerçekleştirilen yol yenileme, tamirat ve tadilat çalışmaları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin daha modern ve yeşil bir Turgutlu için yaptığı çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.