Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 64. Bölümüyle Yayında (GÖRÜNTÜLÜ)

Turgutlu Belediyesi, Haftalık Haber Bülteninin 64. bölümünü yayınladı.

Turgutlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin ve çalışmaların yer aldığı haftalık olarak kamuoyuyla paylaşılan haber bülteninin 64. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın yerel yönetimler dersi kapsamında TEV Cemile ve Samiye Bayar İlkokulu ve Bilgikent Ortaokulu öğrencilerini belediyede ağırlaması, Turgutlu Belediyesinin düzenlediği iftar programında Başkan Çetin Akın’ın muhtarlarla bir araya gelmesi, Polis Haftası dolayısıyla Turgutlu Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kültür Sanat Merkezini ziyaret etmesi, Başkan Akın ve eşi Sabriye Akın’ın belediyenin paydaşı olduğu “14. Ege Kadın Buluşması Sonuç Bildirgesi” basın açıklamasına katılmasıyla birlikte Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı programlar yer aldı.

Bültende ayrıca Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın Pazar Yeri Kuruluş Komisyon Üyeleri ile birlikte Cuma Pazarı proje alanında incelemelerde bulunması, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Başkan Akın’ın annesi Fatma Akın’ın son yolculuğuna uğurlanması, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK’ın gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.