Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 66. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 66. bölümü yayınlandı. Bülten videosu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca kent genelinde gerçekleştirilen çalışma, faaliyet ve etkinliklerin yer aldığı Haftalık Haber Bülteninin 66. bölümü kamuoyuyla paylaşıldı. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen “Vatandaş Soruyor Çetin Başkan Cevaplıyor” programında Başkan Çetin Akın’ın vatandaşların sorularını yanıtlaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplu açılış töreni, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın katıldığı Turgutlu Halk Buluşması programında Cuma Pazarı temel atama töreninin yapılması, Başkan Akın’ın, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Manisa’da düzenlediği miting ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın Manisa programlarına katılması yer aldı.

Bültende ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına Başkan Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan ve Evren Erbaş’ın katılması, Başkan Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kent genelinde kasaplara yönelik ruhsat ve fiyat etiket denetimi gerçekleştirmesi, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesinde inşaat çalışmalarının devam etmesi, TURBELDAK’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği tırmanış etkinliği paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.