Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 69. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak hazırlanan haber bülteninin 69. bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediyesinin şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda bir yılı aşkın süredir kamuoyuyla paylaştığı haftalık haber bülteninin 69. bölümü yayınlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılan bültende bu hafta; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yapılan törenler ve etkinlikler, Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle düzenlenen 2. Toplu Sünnet Şöleni, Manisa Büyükşehir Meclisi kararıyla Turgutlu Belediyesine devredilen Cumartesi Pazarı’nın tapusunu Başkan Çetin Akın’ın teslim alması, Turgutlu Kent Müzesi’nin kuruluş yıl dönümü ve Turgutlu Belediyesi Kültür Yayınları markasıyla yayınlanan üç yeni kitabın tanıtım törenine Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın katılımı, kentte anaokulundan liseye kadar eğitim gören öğrencilerin Turgutlu Kent Müzesine gerçekleştirdiği ziyaretler ile Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı programlar yer aldı.

Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Spor Okulu ile TURBELDAK iş birliğiyle gerçekleştirilen yürüyüş etkinliği, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.