Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 73. Bölümüyle Yayında (GÖRÜNTÜLÜ)

Turgutlu Belediyesi, Haftalık Haber Bülteninin 73. bölümünü yayınladı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlik, faaliyet ve çalışmaların yer aldığı haftalık haber bülteninin 73. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ve daire müdürleriyle birlikte kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemesi, Turgutlu Belediyesinin Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” yardım kampanyası, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinin ilk mezuniyet törenini gerçekleştirmesi, Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş’ın Turgutlu Belediyesi ile Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği iş birliği ile yürütülen “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası” sonucu ödül kazanan okullara ödüllerini takdim etmesi, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının geçtiğimiz sezon ana sponsoru olan Lidya Garden City’nin 2. etap lansman törenine Başkan Akın, Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık ve Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz’un katılması, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hafta boyunca gerçekleştirdiği denetimler yer aldı.

Bültende ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TURBELDAK’ın ilkokul 1. sınıf öğrencileri ve aileleri ile gerçekleştirdiği etkinlik, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.