Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni Videosu 11. Bölümü ile Yayında

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak yayınlanan haber bülteni videosunun 11. bölümü izleyiciyle buluştu.

Turgutlu Belediyesinin haftanın özetini sunduğu haber bülteni videosunun 11. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a gerçekleştirdiği ziyaret, Dünya Su Günü’nde Manisa Marmara Gölü’ne hayat vermek için yapılan farkındalık eylemine Başkan Çetin Akın’ın katılımı, Başkan Çetin Akın’ın kent genelinde gerçekleşen çalışmalara incelemelerde bulunması ve Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler yer aldı.

Haber bülteni videosunun 11. Bölümünde ayrıca Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisinin (TURBELDAK) 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne özel düzenlediği yürüyüş etkinliği paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni videosu salı günleri Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesabından yayınlanıyor.