#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 42. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan, hafta boyunca yaşanan gelişmelerin, gerçekleştirilen etkinlik, faaliyet ve çalışmaların paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 42. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 84. yılında düzenlenen tören ve anma programlarına katılması, SMA hastalığı ile mücadele eden İrem Nur bebeğin tedavisi için 19 aydır devam eden kampanyanın sona ermesinin ardından İrem Nur ve ailesinin Başkan Çetin Akın’a ziyareti, Çamlıca Yolu’nda devam eden çalışmaları Başkan Çetin Akın’ın Başkan Yardımcılarıyla birlikte incelemelerde bulunması, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerine sınav takvimi boyunca sabah çorbası ikramının ilk gününde Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcılarının öğrencilerle bir araya gelmesi, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve katıldığı etkinlikler yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uyuşturucuya Hayır Amatör Kick Boks Galası”, Turgutlu Kent Müzesinin Alman gazetecileri misafir etmesi, TURBELDAK’ın gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.