Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninde 23 Nisan Sürprizi (GÖRÜNTÜLÜ)

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 65. bölümü 23 Nisan’a özel hazırlandı. Bülteni çocuklar sundu.

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan Haftalık Haber Bülteninin 65. bölümünde 23 Nisan sürprizi yaşandı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırlanan bölümde; Rüzgar Altan Ulukök, Beren Yeşil, Kuzey Hacıoğlu, Elif Şevcan, Özgür Özdamar kameraların karşısına geçerek bültenin 65. bölümünü sundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan “23 Nisan Özel” bölümünde bu hafta; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen kutlama programları, Başkan Çetin Akın’ın 23 Nisan’da geleneksel hale gelen koltuk devrini gerçekleştirmesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan bayramlaşma programları, Turgutlu Belediyesine ait Mobil Mutfak Aracının hizmete sunulması, Başkan Çetin Akın’ın Cuma Pazarı proje alanında incelemelerde bulunması, 27 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan “Vatandaş Soruyor Çetin Başkan Cevaplıyor” programı yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesinin Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdiği kandil simidi ikramı, Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin Ramazan Bayramı için ailelerine yazdığı mektuplar ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK’ın Spil Dağı’ndaki yürüyüş ve tırmanış etkinliği de paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.