Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 12. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi, haftalık haber bülteninin 12. bölümünü yayınladı. Turgutlu Belediyesi, bir hafta boyunca kentte düzenlenen çalışma ve faaliyetlerin aktarıldığı haftalık haber bülteninin 12. bölümünü kamuoyuyla paylaştı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezin Temel Atma Töreni, Selvilitepe Mahalle halkının hizmetine sunulan Belediye Hizmet Noktasının açılışı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Başkan Akın’ın SMA Tip 1 hastası Turgutlulu İrem bebek için ortak yardım çağrısı, Dünya Otizm Farkındalık Günü’ne özel düzenlenen etkinlik, Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları Gamze Sena Dülegöz ve Halime Vural’ın Gençlik Buluşmaları kapsamında Manisa’da gençlerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na forma hediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Torbalar Gözaltı Show ekibinin Dünya Tiyatro Günü’ne hazırladığı tiyatro gösterisi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni videosu her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.