Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 13. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi haftalık haber bülteninin 13’üncü bölümünü yayınladı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca çalışma ve faaliyetlerin aktarıldığı haftalık haber bülteninin 13’üncü bölümü paylaşıldı. Bültende bu hafta, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Nisan Ayı Meclis Toplantısında yaptığı açıklamalar, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya’nın Belediye Hizmet Noktası için Başkan Akın’a teşekkürü, Başkan Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan “Gönül Sofralarında Buluşalım” isimli yardım kampanyası yer aldı. Videoda ayrıca Turgutlu Belediyesi tarafından 16-26 Nisan tarihleri arasında 3. Kez düzenlenecek olan Kitap Günleri ile Ramazan etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu’nun “Direklerarası” tiyatro oyunun 15 ve 16 Nisan tarihleri arasında izleyiciyle buluşacak olması paylaşıldı. Bültende son olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK’ın gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği ile Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar aktarıldı.

Haftalık haber bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.