Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 19. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak hazırlanan haber bülteninin 19. bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediyesinin hafta boyunca kentte düzenlediği etkinlikleri, faaliyet ve çalışmaları kamuoyuyla paylaştığı haftalık haber bülteninin 19. bölümü yayınlandı. Haftalık haber bülteninde bu hafta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen fener alayı ve İkiye On Kala konseri, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı programlar, ziyaretleri ve kent genelinde devam eden saha çalışmaları ile ilgili incelemeleri, Türk Halk Müziği Korosunun geçtiğimiz aralık ayında zamansız bir şekilde kaybedilen Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Biçer’in anısına düzenlediği veda konseri, TURBELDAK ekibinin gerçekleştirdikleri yürüyüş etkinliği yer aldı. Bültende ayrıca Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdükleri çalışmalar da paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.