Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 23. Bölümünü Yayınladı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 23. bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan haber bülteninde bu hafta; sokakta yaşayan can dostların mama ihtiyacını karşılayacak olan Mama Üretim Tesisinin Başkan Çetin Akın tarafından incelenmesi, Başkan Akın’ın yoğun yağıştan etkilenen Kurudere Mahallesinde gerçekleştirdiği incelemeler, AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’nin genel kurul toplantısına Başkan Akın’ın katılımı, Başkan Akın’ın Alaşehir’de düzenlenen Uluderbent Kiraz Festivali'ne ve Zara konserine katılımı, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinin ziyareti, Başkan Akın’ın, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent, Cumhuriyet Halk Partisi Selendi İlçe Başkanı Selim Kurt ile birlikte Selendi’de gerçekleştirdikleri ziyaretler yer aldı. Bültende ayrıcaTurgutlu’da yaşayan otizmli bireyler ve ailelerine yönelik düzenlenen kahvaltı organizasyonu, TUTSO Konferans Salonu’nda sahnelenen Yakından Kumanda oyunu, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.