#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 24. Bölümünü Yayınladı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 24. bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından kent genelinde hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlik, faaliyet ve çalışmaların paylaşıldığı haftalık haber bülteni videosunun 24. bölümü paylaşıldı.

Haber bülteninde bu hafta; Turgutlu Belediyesi tarafından İstasyonaltı, Akçapınar, Derbent ve Yakuplar Mahallelerinde 3 milyon TL’lik yatırımla yapımı tamamlanan spor tesislerinin açılış töreni, Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Atatürk Kültür Merkezi Yetişkin Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan “Yakından Kumanda” oyununda Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Ergenekon Mahallesinde çok amaçlı olarak inşa edilecek salonun müjdesini vermesi, Başkan Çetin Akın’ın saha çalışmalarını incelemesi ve Cuma Pazarı ziyareti, Başkan Akın’ın, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz ile birlikte Turgutlu’da gerçekleştirdikleri ziyaretler yer aldı.

Bültende ayrıca Turgutlu Hemşehri Dernekleri ile düzenlenen kahvaltı organizasyonu, Turgutlu Kent Müzesi’nde başlayan Müze Sohbetleri’nin ikinci programı, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.