Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 29. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bültenin 29. Bölümü yayınlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından her hafta izleyiciyle buluşan haftalık haber bültenin 29. Bölümü paylaşıldı. Bültende bu hafta Sadık Dostlar Mama Üretim Tesisi ile Türk Kızılay Turgutlu Belediyesi Kan Alma Birimi’nin açılışı, Başkan Çetin Akın’ın hafta sonunda gerçekleştirdiği incelemeler, LGS Birincileri Nehir Bedirhanoğlu ve Berra Adıgüzel’in Başkan Çetin Akın’a gerçekleştirdiği ziyaret, Urganlı Mahallesi ile Ahmetli Cambazlı Mahallesinde yaşanan yangının söndürme çalışmalarını Başkan Akın’ın takip etmesi, Müze Sohbetleri programı ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar yer aldı.

Haftalık haber bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.