#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 3. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi, haftalık haber bülteninin 3. bölümünü yayınladı. Söz konusu videoda hafta boyunca yapılan faaliyetler ve gerçekleştirilen çalışmalar kamuoyuyla paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi, bir hafta boyunca kentte düzenlenen etkinlik, çalışma ve faaliyetlerin aktarıldığı haftalık haber bülteninin 3. bölümünü yayınladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda Başkan Çetin Akın’ın kar yağışından etkilenen kırsal mahallelere ziyaretleri, Başkan Çetin Akın’ın Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyareti başta olmak üzere hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve katıldığı etkinlikler yer aldı. Söz konusu videoda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Turgutlu’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlamasından görüntüler de paylaşıldı. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün Turgutlu ziyareti ile Turgutlu Belediyesi ve Turgutluspor Akademi işbirliğiyle, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Ahmet Çalık anısına düzenlenen turnuva ve ekiplerin kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar bültende yer aldı.

Haftalık haber bülteni videosu her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanmaya devam edecek.