#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 30. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 30. bölümü yayınlandı. Haber bülteni, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Hafta boyunca gerçekleştirilen faaliyet ve etkinliklerin yer aldığı haber bülteninin 30. bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Çampınar Mahallesinde 66 bin metrekarelik maden sahası ruhsatının çıkarılması, Urganlı ve Gökkaya Mahalleleri arasındaki ova yolunda başlayan asfaltlama çalışmasıyla ilgili Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcılarının incelemelerde bulunması, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı programlar, Muharrem Ayı dolayısıyla Eski Belediye Binası önünde yapılan aşure hayrı, Yiğitler Mahallesi Mert Sokaktaki parka şehit Adem Sığanık’ın isminin verilmesi, Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri programı ile Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar yer aldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.