#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 38. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bültenin 38. Bölümü yayınlandı. Haber Bülteni Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan, hafta boyunca gerçekleştirilen çalışmaların, etkinliklerin ve faaliyetlerin paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 38. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı’nın temel atma töreni, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Mustafa Kemal Mahallesi Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi proje alanında yapılan incelemeleri ve Turgutluspor yönetimi ile futbolculara gerçekleştirilen ziyaret, Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve daire müdürlerinin katılımıyla Urganlı Yeniköy Mahallesine kurulan su dolum istasyonlarının hizmete sunulması, Başkan Çetin Akın Büyük İzmir ekranlarında yayınlanan Figen Avcıoğlu ile Gündeme Dair programının konuğu olması yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) tarafından gerçekleştirilen yürüyüş etkinliği, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası” kapsamında 50 kilo üstü atık pil toplayan 7 okula ödüllerini takdim etmesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.