#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 47. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 47. bölümü yayınlandı. Haber bülteni Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesinin 2022 yılının başından itibaren kentteki faaliyet ve çalışmaların haftalık olarak paylaştığı haber bülteninin 47.bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılması, Başkan Çetin Akın’ın Turgutlu Stadyumu ve Urganlı Düğün Salonu’nda incelemelerde bulunması, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Başkan Çetin Akın’a gerçekleştirdiği ziyaret, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı programlar yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) tarafından Kemalpaşa Çınarköy’de düzenlenen yürüyüş etkinliği, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kentin tüm noktalarında sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.