#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 53. Bölümünü Yayınladı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 53. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak paylaşılan haber bülteninin 53. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Turgutlu’ya gelişinin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen program, Gazeteci-yazar Uğur Mumcu için düzenlenen anma programı, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler, katıldığı programlar ve etkinlikler yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesinin şehitler ve gaziler adına yapılan çalışmalar için Ankara Şehit Gazi Sosyal Hizmet Merkezi tarafından verilen onur belgesi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş için düzenlenen mevlide Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, meclis üyesi Muhammet Naci Tunçel’in katılması, Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri programı, Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisinin gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.