Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 63. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi, Haftalık Haber Bülteninin 63. bölümünü yayınladı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve gelmesiyle başlayan şeffaf belediyecilik anlayışının örneklerinden birisi olan ve 2022 yılının başından itibaren haftalık olarak hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılan haber bülteninin 63. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında 20 maddenin görüşülüp karara bağlanması, Denetim Komisyonu üyeleri tarafından hazırlanan “2022 Yılı Denetim Komisyonu Raporu: Tespit Edilen ve Önerilen Tavsiyeler” başlıklı rapor hakkında Başkan Akın’ın açıklamaları, Turgutlu Belediyesi tarafından Şehit ve Gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeği, SMA Tip-1 hastası Duru Sağlık için düzenlenen yardım gecesine Başkan Akın ve eşi Sabriye Akın’ın katılarak destekte bulunması, Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş’ın Otizm Farkındalık Günü kapsamında Atatürk İlkokulu tarafından düzenlenen etkinliğe katılması yer aldı.

Bültende ayrıca Başkan Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Erden ile Turgutlu Belediyespor Yöneticilerinin Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonu galibiyetle tamamlayan Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik ekibiyle iftar yemeğinde bir araya gelmesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK’ın gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde gerçekleştirilen yol yenileme, tamirat ve tadilat çalışmaları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Turgutlu’nun çehresini değiştirmek adına sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.