Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 67. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 67. bölümü yayınlandı. Bülten videosu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca yaşanan gelişmelerin kamuoyuyla paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 67. bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında 11 maddenin görüşülüp karara bağlanması, Turgutlu Belediye Meclisinin 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik ortak bildiri yayınlaması, Başkan Akın’ın Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde incelemesi ve öğrencilerle bir araya gelmesi, Turgutlu Belediyesine ait arsanın halı saha yapılması şartıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredilmesi, Belediye Başkanı Çetin Akın’ın yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Adayları, Siyasi Parti Temsilcileri ile Turgutlu, Selendi, Kula’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesi yer aldı.

Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Kurs Merkezinde (TURBEM) yapılacak olan seviye tespit sınavı, Turgutlu Belediyesi sorumluluğunda olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisinin 2023 yılı 1. taksit ödemelerinin başlaması, Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK’ın gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.