Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 70. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 70. bölümü yayınlandı. Bülten videosu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından haftalık olarak paylaşılan haber bülteninin 70. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha projesi alanında yürütülen çalışmaları yerinde incelemesi, Başkan Çetin Akın’ın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol yenileme çalışmalarını sürdürdüğü Türkmen Yolu, Tezcan ve Arif Şentüfekçi Sokakta incelemelerde bulunması, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencilerinin Müzeler Haftası dolayısıyla Turgutlu Kent Müzesini ziyareti, Başkan Akın’ın Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz ve meclis üyeleri ile birlikte Cuma Pazarı proje alanını ziyaret ederek kurban kesimine katılması, Çocuk Kültür Sanat Merkezinin hizmete başlamasının 100’üncü günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler ile Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nda teknik kadronun belirlenmesi yer aldı.

Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK’ın 2023 yılının ilk kamp etkinliğini gerçekleştirmesi, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.