Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 72. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesinin hafta boyunca kentte düzenlediği etkinlikleri, faaliyet ve çalışmaları kamuoyuyla paylaştığı haftalık haber bültenin 72. bölümü yayınlandı.

Haber bülteninde bu hafta Turgutlu Belediyesinin deprem çalışmalarında kullanılacağı jeofizik sismik ölçüm cihazı, mikrotremör ve yer altı suyu seviye kontrol cihazlarını envanterine eklemesi ve Selvilitepe Mahallesinde belirlenen alan üzerinde yapılan ilk zemin etüt çalışmasına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, İmar ve Şehircilik Müdürü Hale Bozdemir’in katılması, “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kurban bağış projesinin ve Turgutlu Kent Müzesi koordinasyonunda ‘Tarih Sokakta’ adını taşıyan yeni bir projenin bilgilendirilmesi, Turgutlu Kent Müzesinin, mayıs ayı içerisinde beş binden fazla ziyaretçi ağırlayarak kendi alanında önemli bir rekora imza atması, Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi’nin (TURBELDAK) yürüyüş etkinliği paylaşıldı.

Bültende ayrıca hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Hayvan Pazarı’nda kotraların satışa sunulması ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyuna gerçekleştirildiği çalışmalar yayınlandı.

Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.