Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin Altıncı Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi, haftalık haber bülteni videosunun altıncı bölümünü yayınladı.

Turgutlu’da hafta boyunca gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetlerin derlendiği haftalık haber bülteni videosunun altıncı bölümü kamuoyuyla paylaşıldı. Haber bültenin altıncı bölümünde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Buca Metrosu’nun temel atma törenine katılımı, Başkan Çetin Akın’ın Cuma Pazarı projesini esnaf odası başkanlarına tanıtımı, Başkan Çetin Akın’ın “Turgutlu Kent Tarihi Gönüllü Elçisi” yetiştirme programına katılımı ve programı tamamlayan öğrencilere belgelerini takdimi, Başkan Çetin Akın’ın Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Deniz Bezen ve Yürütme Kurulu Üyeleriyle bir araya gelmesi, Amatör futbol kulüplerinin Başkan Çetin Akın’a teşekkür ziyareti yer aldı. Videoda ayrıca Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz ve Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ile Kadın Voleybol Takımları teknik ekibi ve oyuncularının ana sponsor Life City’e ziyareti, Turgutlu Belediyespor U-16 Kız Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularının Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz’a ziyareti, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni videosu her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.