Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin On Beşinci Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi, haftalık haber bülteni videosunun on beşinci bölümünü yayınladı.

Turgutlu’da hafta boyunca gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetlerin sunulduğu haftalık haber bülteni videosunun on beşinci bölümü kamuoyuyla paylaşıldı. Haber bülteninin on beşinci bölümünde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın Derbent ve Çepnidere Mahallerinde kamulaştırma yaparak tapularını mahalle muhtarlarına teslim etmesi, Ramazan ayına özel düzenlenen 3. Kitap Günlerinin açılışı, Başkan Çetin Akın’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın geleneği olan makam koltuğu devri, Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen bir dizi iftar programı, Turgutlu Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri yer aldı. Videoda ayrıca Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz’ın makamında Turgutlu Belediyesi Esports Takımı ile Waaynet arasında sponsorluk sözleşmesi imzalanması, yaralı halde bırakılan sokak hayvanlarının Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alınması, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni videosu her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.