Turgutlu Belediyesi Halı Saha ve Çok Amaçlı Salon Projesinde İhaleye Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi Çepnidere Mahallesinde 2022 yılında kamulaştırdığı alanın ihalesine çıkıyor. Bu alanda hayata geçirilecek halı saha ve çok amaçlı etkinlik salonu projesinin yapım ihalesi 28 Şubat Salı günü saat 11:00’da Turgutlu Belediyesinde yapılacak.

Turgutlu Belediyesi tarafından 2023 yılında Çepnidere Mahallesine kazandırılması planlanan çok amaçlı etkinlik salonu ve halı saha projelerinde ihale aşamasına gelindi. Her iki proje için yapım ihalesi 28 Şubat Salı günü saat 11:00’da Turgutlu Belediyesinde yapılacak. Açık ihale usulü ile yapılacak ihale, Kamu İhale Kurumu’nun Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden gerçekleştirilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çepnidere Mahallemizde geçtiğimiz yıl kamulaştırdığımız alanda yapacağımız halı saha ve çok amaçlı etkinlik salonu projesinin ihalesine çıkacağız. Geçtiğimiz günlerde Cuma Pazarı projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye yalnızca bir firma katıldı. Teklif veren tek firmanın da belgeleri yetersiz olduğu için ihalemiz iptal edildi. Sanayi Çarşısı projemizin ilk ihalesinde de ülke genelinde yaşanan ekonomik sorunlar sebebiyle ihaleye katılan olmamıştı. Zaman zaman bu durumlarla karşılaşıyoruz. Umarım bu projemizde bu tarz sıkıntılarla karşılaşmayız. Çepnidere Mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı planladığımız çok amaçlı etkinlik salonu ve halı saha projelerimiz hemşehrilerimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak” dedi.