Turgutlu Belediyesi Hizmet Noktası 1 Nisan Cuma günü saat 15:00’da Açılıyor

Turgutlu Belediyesinin Selvilitepe Mahallesine kazandırdığı Hizmet Noktasının açılışı 1 Nisan Cuma günü saat 15:00’da düzenlenen törenle yapılacak.

Turgutlu Belediyesinin Selvilitepe Mahalle halkının hizmetine sunacağı Hizmet Noktası 1 Nisan Cuma günü açılıyor. Selvilitepe Mahallesinde yaşayan vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılan Belediye Hizmet Noktasının açılış töreni 1 Nisan Cuma günü (yarın) saat 15:00’da Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı’nda düzenlenecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Selvilitepe Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Belediyemiz Hizmet Noktasının açılış törenine davet ediyorum” dedi.

Selvilitepe Belediye Hizmet Noktası hakkında bilgiler

Belediye Hizmet Noktasında vergi ödemeleri ile birlikte tüm tahsilatların ödemeleri yapılabilecek. Bununla birlikte emlak beyanı ve rayiç bedellerle ilgili işlemler gerçekleştirilebilecek. Vatandaşlardan dilekçe de alınabilecek. Hizmet Noktasında ayrıca banka ATM’leri de yer alıyor.