#

Turgutlu Belediyesi İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yuvasını Isıtıyor

Turgutlu Belediyesi, kış aylarının başlaması ile birlikte kentte yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yuvalarını ısıtıyor.

Sosyal Belediyecilik alanında gerçekleştirdiği çalışmalar ile her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Turgutlu Belediyesi, kış aylarında da desteğine devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Turgutlu’nun farklı noktalarında yapılan budama sonucu elde edilen odunlar, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarında ısınmasını sağlıyor. Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde yakacak haline getirilen odunlar ihtiyaç sahiplerine ekipler tarafından dağıtılıyor. Yürütülen çalışma ile hem budama işleminden elde edilen odunlar israf edilmiyor hem de ihtiyaç sahiplerinin yakacak ihtiyaçları karşılanmış oluyor. Söz konusu bu çalışma ile 2000 ihtiyaç sahibi aileye odun dağıtımı yapılması hedefleniyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldüren projelere önem verdiklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyesi olarak her zaman vatandaşımıza dokunan, hayatlarını kolaylaştıran ve onların yüzlerini güldüren çalışmalara önem verdik. Bu doğrultuda budanan ağaçlardan elde ettiğimiz odunlar ile Turgutlu’muzda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yakacak ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Her zaman, her koşulda hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.