Turgutlu Belediyesi İki Mahallede Yol Kaldırma Çalışmalarına Başladı

Turgutlu Belediyesi gerçekleştirdiği yol yenileme çalışmalarıyla iki mahallenin daha yol sorununu ortadan kaldırıyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sürücülerin ve yayaların güvenliği sağlamak adına yol çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yedieylül Mahallesi Kutluk ve Kelebek ile Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokakta yol yenileme çalışmaları kapsamında yoğun kullanımdan dolayı bozulan eski kaplamaların kaldırma çalışmalarına başladı. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise parke ve bordür taşı döşemesi yapılarak yollar yeni ve güvenli görünümüne kavuşmuş olacak. Ekipler, Özyurt Mahallesi Yayla Sokakta 3000 m2'lik parke döşeme çalışmasını tamamlarken Musacalı Mahallesinde 2500 m2'lik parke döşeme çalışmasına devam ediyor. Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke ve bordür taşı tamiratlarına da bir yandan devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Mert, Yurt, Darçın, Çelik, Kılıç Geçiti, Çayla ve Ova Sokakta parke tamiratını gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Sedat Özcan Erkek Yurdu bahçesinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca Acıbadem Yolu’nda yer alan yeşil alanda çim ekimi çalışmasını yaptı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kendi imkanlarımızla sürdürdüğümüz çalışmalar doğrultusunda Yedieylül ile Cumhuriyet Mahallelerimizde eskiyen ve bozulan yollarını kaldırıp yeni yollarımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bununla birlikte yol yenileme çalışmalarımızla araç ve yaya trafiği için yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarıyla ile kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Turgutlu’muz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.