Turgutlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında Tapu Devri Yapıldı

Turgutlu’ya yeni halı sahalar kazandırılması, mevcut sahaların yenilenmesi amacıyla Turgutlu Belediyesine ait spor alanları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredildi.

Hacıisalar Mahallesinde Turgutlu Belediyesine ait olan arsanın tapusu, halı saha yapılması şartıyla bedelsiz olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne geçti. Aynı zamanda Avşar ve Irlamaz Spor Vadisi’ndeki sahaların yenilenmesi şartına bağlı olarak 15 yıllığına bakanlığa tahsisi de gerçekleşti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Hacıisalar Mahallesindeki söz konusu arsanın tapusunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür’e teslim etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muzun spor kenti olması yolunda yatırım ve desteklerimize devam ediyoruz. Yapılan devir işlemleri neticesinde Hacıisalar Mahallemize yeni bir spor tesisi kazandırılacak, var olan spor tesislerimiz de yenilenerek hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Söz konusu bu çalışmamız Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.