Turgutlu Belediyesi Kabristanlara Ücretsiz Seferler Düzenlenecek

Turgutlu Belediyesi vatandaşların kabristan ziyaretlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için ücretsiz servis hizmetine bu yıl da devam edecek. Uygulama kapsamında servis araçları, 20 Nisan Perşembe Günü (Arife) 09.00 – 17.00 saatleri arasında Orta Park Saat Kulesi önünden saat başı hareket edecek.

Turgutlu Belediyesi dini bayramlarda kabristanlara ücretsiz servis hizmetine bu yıl da devam ediyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla kabristanları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için Turgutlu Belediyesi ücretsiz servis hizmeti düzenleyecek. Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına yapılacak seferler 20 Nisan Perşembe Günü (Arife) gerçekleşecek. Orta Park Saat Kulesi önünden hareket edecek servis araçları 09.00 – 17.00 saatleri arasında her saat başı hizmet verecek.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Ramazan Bayramında kabristan ziyaretlerini yapmak isteyen hemşehrilerimiz için ücretsiz servis hizmetini bu bayramda da sunacağız. Arife günü ilk seferine saat 09.00’da başlayacak araçlarımız saat 17:00’ye kadar saat başı Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına gidiş dönüş seferleri düzenleyecek. Kabristan ziyaretlerini gerçekleştirecek tüm vatandaşlarımızı Arife günü Saat Kulesi önüne bekliyoruz” dedi.