#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 2022’yi Galibiyetle Kapattı: 58-69

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı rakibi Botaş Gelişim ile oynadığı karşılaşmayı 58-69 kazandı. Kadın Basketbol takımı böylece deplasmanda üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) ikinci yarısının ilk maçında Botaş Gelişim ile karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 58-69 kazandı. Turgutlu Belediyespor ekibi deplasmanda üst üste oynadığı son iki maçın galibi olurken aynı zamanda 2022 yılını da galibiyetle kapatmayı başardı.

Botaş Gelişim karşısında oynanan karşılaşmada 29 sayı, 11 ribaund ile takıma en çok sayı kazandıran oyuncu Tearra Ra Shawn Banks olurken, Şule Aktaş 15 sayı 3 ribaund, Fatma Nur İçaçan 8 sayı, 8 ribaund, Dilek Topdemir 7 sayı, 11 asist, 3 ribaund, Binnur Gülcan Aydoğmuş 6 sayı, 4 ribaund ile takımın diğer skorer isimleri oldular.

Kadın Basketbol Takımının kazandığı bu maçın güzel bir yılbaşı hediyesi olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Botaş Gelişim Takımına karşı aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bu maçla son iki deplasman mücadelesinde kazanan taraf olurken hem ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptık hem de 2022 yılını galibiyetle noktaladık. Bizlere yeni yıl hediyesini en güzel şekilde veren oyuncularımızı ve teknik ekibimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.