#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antalya Deplasmanında

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) dördüncü hafta karşılaşmalarında Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK Takımı ile karşı karşıya gelecek. İki takımın mücadelesi 14 Ekim Cuma günü saat 17:00’da Alanya 75. Yıl Spor Salonu’nda yaşanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, TKBL 2022-2023 sezonu mücadelesine Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK Takımı ile oynayacağı maçla devam edecek. Geçtiğimiz hafta Urla Belediyesi 70-58 mağlup etmeyi başaran Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu hafta rakibi Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK Takımı’nın evine konuk olacak.

Turgutlu Belediyespor-Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK maçı 14 Ekim Cuma günü saat 17:00’da Alanya 75. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “TKBL’deki dördüncü maçımıza çıkıyoruz. Geçtiğimiz hafta Urla Belediyesine karşı kazanmış olduğumuz galibiyet motivasyonumuzu yükseltti. Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK ile oynayacağımız maça hazırız. Bu maçı da kazanarak evimize galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için sahada tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kadın Basketbol Takımına başarı dileklerini ileten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Manisa’mızın tek kadın basketbol takımı olarak TKBL’deki mücadelesine devam eden kadın basketbol takımımıza cuma günü Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK ile oynayacağı müsabakada yürekten başarılar diliyorum” dedi.