Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı “Bir Oyuncak Bir Mutluluk” Kampanyasıyla DİBA’yı Ağırlıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligin 23. hafta maçında DİBA Kadın Basketbol Takımıyla kendi evinde karşı karşıya gelecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 5 Mart Pazar günü saat 14:30’da başlayacak. Turgutlu Belediyesi, kente gelen depremzede çocuklar için maç öncesinde “Bir Oyuncak Bir Mutluluk” projesini başlattı.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki (TKBL) mücadelesine devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 22. haftasında Fenerbahçe Gelişim Takımına konuk olmuştu. 4 Şubat 2023 tarihinde oynanan Fenerbahçe Gelişim karşılaşması sonrasında tüm Türkiye’yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle lige verilen 1 aylık ara bitiyor. 5 Mart Pazar günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda saat 14.30’da başlayacak mücadeleye Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ev sahipliği yapacak.

Turgutlu Belediyespor-DİBA mücadelesine gelmek isteyen sporseverler için ücretsiz servis hizmeti de sağlanacak. 5 Mart Pazar günü 14:00-14:30 saatleri arasında Belediye Hizmet Binası önünden kalkacak servis araçları, maç bitiminin ardından Yıldırım Beyazıt Spor Salonu önünden hareket edecek.

Bir Oyuncak Bir Mutluluk”

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligin 23. hafta maçı öncesinde “Bir Oyuncak Bir Mutluluk” sloganıyla bir proje başlattı.

Tüm Türkiye’yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Turgutlu Belediyesi ve Belediye bünyesinde mücadele eden takımlar ilk günden itibaren depremzedelerle dayanışmaya devam ediyor. Depremden etkilenen ve kente gelen depremzedeler için yapılan yardım çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, TKBL’de 23. hafta maçına çıkacak Belediye Kadın Basketbol Takımı maçı öncesinde bir kampanya başlattı. Karşılaşma öncesinde taraftarların getirdiği oyuncaklar Turgutlu Belediye personeli tarafından depremzede çocuklara ulaştırılacak.

5 Mart Pazar günü oynanacak maç öncesinde taraftarlara çağrıda bulunan Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Takımımız bu hafta kendi evinde DİBA Ankara Kadın Basketbol takımını ağırlayacak. Hedefimiz maça galibiyet parolasıyla çıkmak. Bunun için de oyuncularımızın ve teknik ekibimizin gayretine inanıyorum. Bununla birlikte tüm ülkeyi etkileyen bir deprem felaketi yaşadık. Yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu dönemde kentimize gelen depremzedelerin barınma, sağlık, yiyecek, kıyafet ve sosyal destek gibi bir takım ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Kentimize gelen depremzede çocuklarımız için de moral kampanyasını başlatıyoruz. Pazar günü oynanacak kadın basketbol takımımızın maçı öncesinde tüm vatandaşlarımızı çocuklarımız için ‘Bir Oyuncak Bir Mutluluk’ kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum. Maçın başlamasına 4 dakika 17 saniye kala vatandaşlarımızın getirdiği oyuncaklar sahada toplanacak. Kentimizde yaşayan depremzede ailelerimizi ve çocuklarımızı pazar günü oynanacak maça davet ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.