#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Botaş Gelişim’e Mağlup Oldu

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2022-2023 sezonun ilk maçında rakibi Botaş Gelişim karşısında 45-53 mağlup oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile Botaş Gelişim, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk maçında rakibi Botaş Gelişim’i konuk eden kırmızı siyahlılar, sahada gösterdikleri müthiş mücadeleye rağmen üstünlüğü yakalayamadı. Yabancı oyuncusu Da’lishia Griffin’in sakatlıktan, Halime Vural’ın ise özel izinli olmasından dolayı oynayamadıkları müsabakadan Botaş Gelişim 45-53 galip ayrıldı.

Botaş Gelişim ile oynanan karşılaşmada 12 sayı ve 2 ribaund ile takıma en çok sayı kazandıran isimler Dilek Topdemir ile Deniz Şanlı oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Takımı Yalnız Bırakmadı

Turgutlu Belediyespor- Botaş Gelişim maçını Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Turgutlu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Emrah Kanık, Turgutlu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Turgutlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Eksür ve çok sayıda spor sever izledi.

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Seyir keyfi oldukça güçlü bir maç izledik. Çok iyi mücadele etmemize rağmen mağlup olduk. Yabancı oyuncumuz Da’lishia Griffin’in sakatlık, Halime Vural’ın ise özel izinli olma sebebiyle sahada olmamalarına rağmen ortaya koyduğumuz mücadele ise son derece iyiydi. Ortaya koydukları mücadele ve emek için oyuncularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ise, “Takımımız çok güzel bir mücadele ortaya koydu. Oyuncularımızın yaşadığı sakatlıklara rağmen performanslarından memnunuz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir oyun ortaya koyacaklarını bize gösterdiler. Oyuncularımıza sahada gösterdikleri mücadele için teşekkür ediyorum” dedi.