Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Deplasman Maçına Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 26. hafta mücadelesinde deplasmanda Tarsus Belediyesi ile karşılaşacak. Edip Buran Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 18 Mart Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin bitimine 4 hafta kala bütün maçlarını  kazanarak mücadelesini sürdürmek isteyen Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol takımı, deplasman karşılaşmasında lider Tarsus Belediyesi’ne konuk olacak. Edip Buran Spor Salonunda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü 18 Mart Cumartesi günü saat 14:30’da çalacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Bütün karşılaşmalarımızda olduğu gibi Tarsus Belediyesi maçında da parolamız galibiyet olacak. Mücadele öncesinde takım oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.