Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u Konuk Edecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, sahasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 25 Mart Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 27. hafta karşılaşmasında evinde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile karşılaşacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü 25 Mart Cumartesi günü saat 14:30’da çalacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, ”Ligin tamamlanmasına az bir zaman kala bütün maçlarımıza galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz özveriyle maçlara hazırlanıyorlar. Sahamızda Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor takımı ile oynayacağımız maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.