Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Güne Fitness Antrenmanıyla Başladı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı fitness antrenmanını kulüp sponsoru olan Bulls Gym Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, haftalık fitness antrenmanını kulüp sponsoru olan Bulls Gym Spor Salonu’nda yaptı. Oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından denge, kuvvet ve ağırlık çalışması yaptı. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 2022-2023 sezonu boyunca fitness antrenmanlarını Bulls Gym Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız sezona az bir süre kala antrenman ve idmanlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Takımımız sağlıklı ve güçlü bir şekilde yeni sezonda mücadele edecek. Kulüp sponsorumuz Bulls Gym Ailesine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” dedi.