#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İkinci Yarıya Ankara’da Başlayacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL), ikinci yarısının ilk haftasında Botaş Gelişim Takımının evine konuk olacak. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak maç, 31 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak.

TKBL’de ilk yarının son maçında Emlak Konut Gelişim ile mücadelesinden 45-53 galip ayrılan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ikinci yarıya Ankara deplasmanında başlayacak. Rakibi Botaş Gelişim Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Turgutlu Belediyespor ekibi, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Turgutlu Belediyespor-Botaş Gelişim maçı 31 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun, “İkinci devrenin ilk maçında rakibimiz Botaş Gelişim olacak. Bu maça iyi hazırlandık, rakibimizi analiz ettik. Takım olarak galibiyetle kapattığımız ilk devrenin ardından ikinci devreye de galibiyetle başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız 2022 yılının son maçında Botaş Gelişim Takımının sahasına konuk olacak. Yılı galibiyetle noktalamayı hedefliyoruz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize mücadelesinde başarılar dilerim” dedi.