Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İzmit Deplasmanında

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda İzmit Belediyespor ile karşılaşacak. Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 3 Nisan Pazartesi günü saat 18.00’de başlayacak.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki (TKBL) mücadelesine devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 29. hafta karşılaşmasında İzmit Belediyespor ile maça çıkacak. Haftanın açılış karşılaşması 3 Nisan Pazartesi günü saat 18.00’de Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, ”Bu hafta deplasmanda İzmit Belediyespor ile karşılaşacağız. Sezonun tamamlanmasına az bir zaman kala bütün maçlarımızı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Karşılaşma öncesi bütün takım oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum” dedi.