#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İzmit’i Konuk Edecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 16 Aralık Cuma günü İzmit Belediyespor’u kendi sahasında konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17:45’te başlayacak. Maça girişler ise ücretsiz olacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) Manisa temsilcisi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligdeki mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Karşıyaka Çarşı Koleji ile mücadelesini 92-33 kazanan Turgutlu Belediyespor ekibinin bu haftaki rakibi, geçtiğimiz hafta lider Tarsus Belediyesini yenen İzmit Belediyespor olacak. Turgutlu Belediyespor-İzmit Belediyespor maçı, 16 Aralık Cuma günü saat 17:45’te başlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabakaya girişler ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun, “TKBL’deki mücadelemize devam ediyoruz. Karşıyaka Çarşı Koleji’ne karşı büyük bir farkla kazanmış olduğumuz galibiyeti seriye dönüştürmeyi hedefliyoruz. Ligde ilk yarının bitimine çok az bir süre kaldı. İzmit Belediyespor Takımı ile oynayacağımız maçı kazanarak +1 galibiyetle ilk yarıyı kapatmayı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Geçtiğimiz hafta 59 sayı farkla kazanmış olduğumuz galibiyet takımımızın motivasyonunu yükseltti. Bu hafta İzmit Belediyespor karşısında çok önemli bir maça çıkacağız. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize cuma günü oynayacakları maçta başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi ‘Sen yoksan bir eksiğiz’ diyerek takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.