#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Lider Tarsus Belediyesini Konuk Edecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 11. haftasında lider Tarsus Belediyesini konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 27 Kasım Pazar günü saat 14:30’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Kaan Artun’un başantrenörlüğündeki ilk maçını pazar günü oynayacak. Turgutlu Belediyespor ekibi, 9 galibiyet 1 mağlubiyet ile ligde ilk sırada yer alan Tarsus Belediyesine karşı kendi evinde mücadele edecek.

Turgutlu Belediyespor-Tarsus Belediyesi maçı, 27 Kasım Pazar günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşma saat 14:30’da başlayacak.

Kadın voleybol takımının rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi’nin 8. hafta müsabakasında kendi evinde sahaya çıkacak. Kadın voleybol takımının rakibi ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olacak. Maçın başlangıç düdüğü 26 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da çalacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız, yeni Başantrenörümüz Kaan Artun’un yönetiminde ilk maçına çıkacak. Lider Tarsus Belediyesine karşı mücadele edecek olan kadın basketbol takımımıza ve cumartesi günü rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile kendi sahasında oynayacak olan kadın voleybol takımımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.