#

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Mersin BŞB’ye Konuk Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki (TKBL) dördüncü maçında rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesinin evine konuk olacak. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 29 Ekim Cuma günü 14:00’da başlayacak.

Bu yıl TKBL’de mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı dördüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası Şampiyonu, TKBL’nin şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen ve ligde birinci sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. 29 Ekim Cuma günü gerçekleşecek karşılaşma Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda saat 14:00’da başlayacak.

Her maçta olduğu gibi cuma günü oynanacak karşılaşmada takımın en iyi performansı ortaya koyacağını ifade eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Deniz Olgun, “Deplasmandaki ikinci maçımızı TKBL’de liderlik ipini göğüsleyen, 2021 – 2022 sezonunun Federasyon Kupası Şampiyonu Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. Diğer üç maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da sahada en iyi performansı ortaya koymak adına mücadelemize devam edeceğiz. Takım olarak kendimize inanıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağımız maça hazırız” şeklinde konuştu.