Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Milli Basketbolcuyu Unutmadı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, DİBA ile oynadığı karşılaşmada 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı unutmadı.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde Malatya’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden milli basketbolcu Nilay Aydoğan, Turgutlu Belediyespor-DİBA karşılaşmasında anıldı. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı oyuncuları sahaya Nilay Aydoğan’ın isminin ve forma numarasının yazılı olduğu ısınma tişörtleriyle çıktı. Kadın basketbol takımı oyuncuları ve teknik ekibi ayrıca maç öncesinde depremden sonra ortaya çıkan görüntülerde Nilay Aydoğan’ın babaannesinin söylediği “Herkes sevdiğine sarılsın” sözünün yazılı olduğu pankart önünde milli basketbolcuyu ve babaannesini andı.

Turgutlu Belediyespor-DİBA karşılaşması öncesinde ise her iki takımın oyuncuları “Türkiye Tek Yürek” yazılı pankartla sahaya çıktı.

“Nilay Aydoğan’ı ve babaannesini ‘Herkes sevdiğine sarılsın’ sözleriyle anmak istedik”

Nilay Aydoğan’ın kaybından büyük bir üzüntü duyulduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Deprem felaketinde kaybettiğimiz Nilay Aydoğan’ı ve çok sevdiği babaannesini DİBA ile oynadığımız karşılaşmada andık. Nilay Aydoğan’ın ve babaannesinin depremden sonra ortaya çıkan görüntüleri herkes gibi bizleri de çok duygulandırdı ve üzdü. Bu yüzden de Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı olarak milli basketbolcumuzu, babaannesini ve bu büyük yıkımda kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımızı; Nilay Aydoğan’ın babaannesinin videoda söylemiş olduğu ‘Herkes sevdiğine sarılsın’ sözleriyle anmak istedik. Turgutlu Belediyespor Ailesi olarak milli basketbolcumuza, babaannesine ve hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.