#



Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Sezonun İlk Deplasman Maçına Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) ikinci maçında Karabulut Elazığ Basketbol Takımı’nın evine konuk olacak. Müsabaka 1 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak.

TKBL 2022-2023 sezonuna Botaş Gelişim ile oynadığı maçla başlayan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı deplasmandaki ilk maçına çıkacak. Kırmızı siyahlı ekibin sezondaki ikinci, deplasmandaki ilk rakibi Karabulut Elazığ Basketbol Takımı olacak.

Turgutlu Belediyespor-Karabulut Elazığ Basketbol karşılaşması 1 Ekim Cumartesi günü Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak müsabaka aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Geçtiğimiz hafta Botaş Gelişim ile oynadığımız maçta çok iyi mücadele etmemize rağmen ne yazık ki kendi evimizde sahadan mağlup ayrıldık. Bu hafta deplasmandaki ilk maçımızı oynayacağız. Cumartesi günkü karşılaşmamız için değerlendirmelerimizi yaptık, antrenmanlarımızı gerçekleştirdik. Karabulut Elazığ Basketbol maçına hazırız” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “TKBL mücadelesine Karabulut Elazığ Basketbol Takımı ile oynayacağı maçla devam eden Kadın Basketbol Takımımıza yürekten inanıyoruz. Takımımıza cumartesi günkü karşılaşmasında gönülden başarılar diliyorum” dedi.