Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Sezonun Son Maçına Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) 2022-2023 sezonunun son karşılaşmasında evinde Emlak Konut Gelişim takımıyla karşılaşacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 8 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) sezonun tamamlanmasına bir hafta kala deplasmanda İzmit Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 72-67 kazanarak ligde kalmayı garantiledi. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı evinde oynayacağı Emlak Konut Gelişim maçı ile sezonu tamamlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak mücadelenin başlangıç düdüğü 8 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de çalacak. Manisa temsilcisi, sezonun ilk yarısında rakibini deplasmanda 45-53 mağlup etmişti.

Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Honaz’dan taraftarlara davet

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın basketbol takımımız Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak iki sezondur TKBL’de mücadele ediyor. Sezon boyunca yaşadığımız inişli çıkışlı grafiklere rağmen ligde kalmayı garantiledik. Sezonun son karşılaşmasında evimizde Emlak Konut Gelişim takımını ağırlayacağız. Sezonun son maçına da galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Karşılaşma öncesi bütün takım oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum. Kadın basketbol takımımıza desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyor, takımımıza destek olmak adına cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.